17 Haziran 2009

SESSİZ KALMIYACAKLARMIŞŞŞ.

Ne oldu, bir şeyin ucu sizlere dokununca hemencecik denizli horozu gibi dikiliyorsunuz,durun bakalım bunun altından'da fetullah'ın fedaileri çıkmasın sakın?
Orduyu yıpratmak kimlerin işine geliyor acaba,yoksa birileri fetullahın devşirme askerlerine mi güveniyor,öyleyse vah halinize,yakında kıçınız açıkta kalacak demektir,satılık adamların etiketi alınlarındadır her zaman bunu sakın unutmayın.
Kerameti kendinden menkul bir gazete ifade alıyor,sorguluyor yargılıyor ve hükmü veriyor,vay be ne güzel iş değil mi ?
Ortalığı yangın yerine çevirdiniz birdenbire,bir anlayın bakalım nedir bu korkunuz telaşınız,belki buda kefil olduklarınızın sahte belgelerine benziyordur ha ne dersiniz efendiler?
Bu mağdur ayakları çok kokuyor artık,millet sıkıldı bu ayaklardan başka yöntemler bulun gayrı.
Sessiz kalmayacaklarmış? fener alayları fırıl fırıl ceplerini kasalarını doldururken kafalarınızı neden kuma gömdünüz ?
Cumhuriyetin değerlerine saldıranlara karşı çıtınız çıkmıyordu değilmi?
Diyarbakır meydanlarından posta koyuyorlar,o çocuk katili şerefsizin resimlerini gözünüze sokuyorlar,mecliste pkk çığırtkanları çalım satıyorlar,ne oldu o gür sesinize?
Bu ülkeyi dört koldan soyup soğana çeviren yandaşlarınıza karşı maşallah sus pustunuz,ne oldu da şimdi sessiz kalmayacaksınız,yoksa gündemi değiştirip gece yarısı yine bir kanun' mu geçecek meclisten.
Sizin kefil olduğunuz adamları da gördük,maşallah her biri sahtekarlıkta sınır tanımıyorlar,ne kadar pislik varsa öğrendik sayelerinde,bunlara neden sesiniz çıkmıyor?

(Bu arada Cumhurbaşkanı mayın yasasını onayladı,ne tesadüf değilmi)

"Allah, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır. Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanırlar."

SAYGI BEKLİYORLARMIŞŞŞŞ.
Saygı bekleyenler önce saygılı olacak,oturun da bir gün kendinizi izleyin bakalım ne haldesiniz.
Bölücü başına sayın,şehidine kelle diyen
Çiftçisine lan ananı da al defol git diyen
Kredi kartı kullanan vatandaşa sahtekar diyen
Paraları çarpılan gurbetçi vatandaşa kardeşim bana mı sordun paranı verirken diyerek azarlayan
Başı kesilerek katledilen evladının katilini bulun diye feryat eden babaya,çok konuşuyorsun diyen sizler değil misiniz?
Sizler değilmisiniz Ankara belediye başkanına Şıllık diyen?
Neyin saygısını bekliyorsunuz'ki,yıllardır ekranlardan evlerimizi ve zihinlerimizi kirlettiniz, yaptığınız icraatlarla ruhlarımızı yaraladınız.
Miting meydanlarında gördük birbirinize olan saygınızı,pes doğrusu sizlere.

Yok öyle,ben mert'im demekle mert olunmuyor, Mertlik öyle kendi kendinize verilecek bir paye değildir,kimse boşuna gelin güvey olmasın,mertlik hak edene, başkaları tarafından yakıştırılan onurlu bir sözdür,öyle israil madalyası gibi göğüste taşınmaz ,onun yeri insanın yüreğindedir ...

AHMET TÜRK EFENDİ
Seni ankara da Ali Demirelin paralı okulunda okurken tanıdım,sesiz sakin biriydin,biraz kumarbazdın ama misafirdin,aramıza aldık seni maltepe de,çayımızı kahvemizi içtin,yemeğimizi yedin.ağabeyini kan davasında vurduklarında seninle üzülmüştük,haspel kader yolum kızıltepe ye düştüğünde,bir acı kahvenin kırk yıl hatırı var diyerek o meşhur kasrı kanco denen şatonuza uğradım,kapıda etekli korumaların vardı insanlıktan nasibini almamış,bir bardak su bile ikram etmemişlerdi.Senin içi boş biri olduğuna o zaman karar vermiştim,kapıdaki bir tanrı misafirine hürmet etmeyen zaten Türk olamazdı,bu memleketin ekmeğini yedin suyunu içtin,zehir zıkkım olsun her bir lokması,sen bir kürt bile olamayacak kadar rengi belirsizsin sülalemden on bir Şehit verildi güneydoğuda,aslan gibi on bir delikanlı,bunun hesabı sorulmayacak'mı sanırsın, o hizmetinde bulundukların yarın senide ayaklarının altında ezecekler bunu göreceğim,ihanet içinde olanlar gün gelir ihaneti yaşarlar unutma bunu.

BELEDİYE ZABITASINA BAKIN
Ankara kızılay da,Diyarbakır da zabıtamı,fedayi'mi belli olmayan elleri değnekli sivil gruplar saldırıya geçiyor,önüne gelenlere acımasızca vuruyor kırıyor,bu nedir ya,dağ başımı burası.Amaç ne olursa olsun böylemi olacak görev yapmak,her kez başına buyruk,astığı astık kestiği kestik,bu kadar mı sahipsiz bu memleket.Anlaşılıyor'ki her kez kendi ordusunu kurma çabasında,Allah sonumuzu hayır etsin,bu gidişin sonu çok karanlık gözüküyor...

2 yorum:

  1. o kadar güzel bir yazı ki,durumu o kadar güzel ifade etmişsin ki ;gözüm kapalı imza atıyorum yazına...ama bi yapılacak birşeyler muhakkak var...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler ediyorum arkadaşım aynı duyguları paylaştığınz için,en kısa zamanda sayfanızı ziyaret edeceğim.
    Saygılar.

    YanıtlaSil