21 Ocak 2009

AYAKLAR BAŞ EDİLİYOR...


pkk lı itirafçıymış..?





Tuncay güney ilişkilerine bakın


Şu memleketin haline bakın,Çapulcuların başı şerefsiz apo'nun akrabası pkk köpeğinin lafına itibar edip sayfalarına taşıyan satılmış medyaya bakın.



Nasıl bir intikam hırsı içindeler seyredin,Bu ülkeye hizmet eden şerefli
insanları birer birer nasılda hedef haline getiriyorlar izleyin.



Kurşunlarıyla şehit edemedikleri kahramanlarımızı çirkin ve asılsız iftiralarıyla ve medyadaki iş birlikçileriyle nasılda karalıyor bu şerefsizler.



Türkiye üzerinde oynanan oyunlar bitmedi,bu daha başlangıcı orduyu yıpratıp asıl hedeflerine doğru hızla gitmekteler,satılmış kalemlerde bu işe çanak tutmaktadır.



Nerede ahlaksız ve şerefsiz adamlar varsa tv ler de baş tacı ediliyorlar ve bunları çok önemli bir adammış gibi halka lanse ediyorlar.pkk itirafçısının öz geçmişini bir okuyun,tuncay güney denen fırıldağın öz geçmişini bir okuyun vallahi kapınıza köpek diye bağlamazsınız,bu adamları türkiye den intikam almak için kullanıyorlar.



Bu ülkeye hizmet etmiş nice şerefli insanı karalamak,suçlamak neyin intikamı be Allahtan korkmazlar,bunun ahı yanınıza kalır mı sanırsınız
kalmayacakta bilesiniz..



Başbakana duyurulur.! cesaretle gittiğinizi söylediğiniz ergenekon operasyonlarından vakit bulursanız peş peşe öldürülen üç aselsan mühendisinin katilini de bulun,bu olay ülkenin savunmasıyla ilgilidir.



Cudi dağında öldürülen petrol mühendislerinin katillerini bulun,bu olay ülkenin ekonomisiyle ilgilidir...



Bu memleket'te her türlü ajanlar cirit atıyor,cinayetler işliyor,katliamlar yapıyor,siyasi gözlüğünüzü çıkarında biraz ülkenin gerçekleriyle uğraşın,halkınıza kabadayı olmayın ülkenin düşmanları halay çekiyor...
O göğsünde devlet onur madalyasıyla, gururuna yediremeyip intihar eden emekli gazi albaya, o madalya sizin imzanızla takılmıştı tayyip bey bunu sakın unutmayın...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder