7 Aralık 2009

İnsansanız hesap verin...

ABDULLAH EFENDİ, TAYYİP EFENDİ



BUNLARIN SEBEBİ SİZSİNİZ HESAP VERİN,BU ASLAN GİBİ EVLATLARIMIZIN



KAHPECE ŞEHİT EDİLMESİNİN HESABINI VERİN ŞİMDİ YÜREĞİNİZ VARSA VERİN...



Bu köpekleri siz şımarttınız,siz kucakladınız bu kahpenin evlatlarını,alın şimdi açılımınızı ne yaparsanız yapın.



Adına medya denen satılmışlar,günlerdir bu köpeklerin haberlerini dakikalarca yayınladınız kare kare aktardınız ve reklamlarını yaptınız sizin onlardan ne farkınız var söyler misiniz.



Ülkenin içi ajanlarla kaynıyor,askerimiz şehit ediliyor,polis müdürleri şehit ediliyor,emekli subaylarımız katlediliyor gıkınız çıkmıyor şerefsizler,varsa yoksa apo köpeğiniz odasının santim hesabı,allah topunuzun belasını versin.



AKP li vekiller,içinizde bir tane Allah korkusu olan yok mu be,koyun musunuz siz,böyle körü körüne itaat olur mu,kapı kulu musunuz sizler,bir tane ayrı düşünen çıkmaz mı içinizden,bir tane bu yanlış diyecek babayiğit yokmu aranızda,biraz adam olun be memleketin hali hiç mi içinizi acıtmıyor sizlerin.



DTP li soyu bozuklar,kahpeler,birileri kadınların eteğinin altına saklanıp siyaset yapıyor,sizin gibi köpeklerde çocukların arkasına saklanıp siyaset yaptığınızı sanıyorsunuz ama hesap günü çok yakın, bunların hesabını bu millet soracak sizlere bakalım nereye kaçacaksınız o zaman,nereye...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder