31 Mart 2010

akp anayasası..

İşte size 4 tane çok hayati, geleceğimizi ve bu toprakları etkileyen sebep; AKP döneminin 4 büyük fiyaskosu….



1-Ekonomi Fiyaskosu: 2002 yılında 3 tane yabancı borsaya girdi diye davul çalıp oynadılar, adamlar paralarını çekince şimdi durumumuz ortada. Cumhuriyet tarihini en rezalet rekorları kırılıyor. Ekonomi konusunda AKP nin söyleyeceği bir çift sözü kalmadı. Halk, aç, işsiz, umutsuz, aldatılmış. Bunu bağıra bağıra söylemeyeceksek NEYİ SÖYLEYECEĞİZ?


2-Kürt Açılımı Fiyaskosu: Güzel şeyler olacak denildi, dağdan iniyorlar denildi, bu iş bitti denildi, sindire sindire yapacağız denildi,ortalık birbirine girdi.. Sonuç? Kürt açılımı Yeşilçam’ a bağlandı, zurna çalındı, göbek atıldı.. Sonuç ? Adını ağızlarına alamıyorlar artık, Kürt açılımdan köşe bucak kaçıyorlar, unutturmaya çalışıyorlar. 1000 yıllık kardeşliğe nefret tohumları saçıp, kaçmak istiyorlar.. UNUTTURACAK MIYIZ?


3-Ermeni Açılımı Fiyaskosu: Tam bir rezalet. Protokol imzalandı, güya sınır açılacak noktaya gelindi, Komşularla sıfır sorun politikası denildi.. Sonuç? 20 den fazla ülke Ermeni soykırımı onayladı, Ermenistan protokolü meclisten geçirmiyor, Karabağ"dan çekilmedi. Azerbaycan’la ilişkimiz bozuldu, dış politikada hezimete uğradık. Bu rezaleti görüp de SUSACAK MIYIZ?


4-Anayasa Fiyaskosu: Demokrasi dediler, özgürleşiyoruz dediler, AKP muhaliflerini toplayıp cezaevlerine tıktılar. Onlarca gazeteci, rektör, yazar, bilim adamı 1 yıldan fazladır Silivri’de yatıyor. Suçları ne ? Bilen var mı suçları ne? Kimse bilmiyor… Şimdi yine Özgürlük diyorlar, Demokrasi diyorlar.. Anayasa değişikliği yapacaklarmış çünkü.. Korkuyorum daha önce başımıza gelenleri gördükçe. İçeriği hiç önemli değil, tartışmıyorum artık, içeriğine bakmıyorum bile. Şekline bakıyorum.. PAKET.. Size 23 tane soru sorsam, desem ki cevaplar evet yada hayır olacak, ama hepsine birden ya evet diyeceksin, ya hayır, 1 tek hakkın var ! Ne derseniz? Samimi olun ne dersiniz bana? Yürü git lan demez misiniz? kafayı mı yedin, dalga mı geçiyorsun ! dersiniz.. Bunun akılla, mantıkla, hukukla, demokrasiyle ilgisi var mı? Tam bir facia, tam bir fiyasko.. Bu dayatmaya karşı çıkmazsak, NEYE KARŞI ÇIKACAĞIZ?


İşte AKP nin 4 büyük fiyaskosu size dostlar.. BUNLARI GÖRMEYENLERE BİRŞEY DEMİYORUM. ONLARA AZİZ NESİN ZATEN DEDİ DİYECEĞİNİ..


AMA.. BUNLARI BİLİPTE AVAZI ÇIKTIĞI KADAR HAYKIRMAYAN, BİLİPTE ANLATMAYAN, BİLİPTE SUSAN, BİLİPTE KORKAN VARSA .. GÖZÜNDEKİ IŞILTIYA, ALNINDAKİ ÇİZGİYE BORÇLU KALIR !

BU TOPRAKLAR İÇİN BUNLARI AVAZIMIZIN ÇIKTIĞI KADAR HAYKIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR!

1 yorum:

  1. EVET ARKADAŞIM BAĞIRMAK ZORUNDAYIZ GEÇ KALDIK TA ÇOK GEÇ OLMASIN SEVGİLER DUYARLI YÜREK.

    YanıtlaSil