10 Ekim 2010

Emir kustarica...


Lahey uluslar arası mahkemesinin görüldüğü yerde tutuklanmasını istediği,300 bin masum müslüman sivilin katili Sudan Devlet Başkanı Ömer Hasan el Beşir'i sultanlar gibi ağırlayacaksınız.

Çin'in Doğu Türkistan eyaletinde binlerce türkün vahşice katledilmesinden sorumlu Çin Halk Cumhuriyeti Başbakanı Ven Ciabao yu ailece misafir edeceksiniz.

Peygamberimiz Hz. Muhammed'i küçük düşüren karikatürlerine sessiz kalan Danimarka Başbakanı Rasmussen'i nato genel sekreterliğine taşıyacak,Ankara'da gizli odalarda Asker pazarlığı yapacaksınız.

Irak ta bir buçuk milyon müslümanı katleden ve kadınlarına tecavüz eden amerikan askerinin postalını parlatıp onların sağ salim ülkesine dönmesi için dua edeceksiniz.

Hocalı katliamının baş sorumlusu Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan'la kol kola maç seyredeceksiniz.

Binlerce Şehidimizin kanına pis ellerini bulaştıran Barzani itini Devlet protokolünde kımızı halılarla karşılayıp, ağabeyim diye bağrınıza basacaksınız.

Emir Kusturica'yı AKP li Bursa belediye Başkanı davet edince kucaklayıp alkışlayacaksınız,CHP'li belediye Başkanı Uluslararası Antalya Film Festivaline çağırınca tu kaka yapacaksınız.

Hadiyin ülen!!! Sahtekar,satılmış medyanızın dolduruşlarıyla bu Milletin kafasını karıştırmayın,dün iyi olan Emir Kustirica bu gün neden kötü onu bir açıklayın bu millete,çok bilmiş efendiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder