30 Eylül 2009

Sizin adalet anlayışınız bu işte.

Apo denen köpeği konuşturuyorsunuz,onun itlerini konuşturuyorsunuz,çirkin çirkin kadınlar parmak sallıyor ekranlardan salyaları akarak,hakaret ediyor ,özerklik istiyor,bölmek istiyor ve bunu ekranlardan defalarca seyrettiriyorsunuz halka sıkılmıyorsunuz utanmıyorsunuz'da Şehit aileleri konuşunca mı zorunuza gidiyor be Allahtan korkmazlar,gücünüz yetiyorsa ellerini sıktığınız ve kucakladığınız o bölücü kahpeleri sustursanıza.
Açılım masalınız sekteye uğruyormuş,neyin açılımı bu,kim ne biliyor,nerede baldırı çıplak,nerede kıçı açık varsa onlar konuşuyor bu açılım masalınızı,buradaki soytarılar yetmedi şimdi'de amerika daki soytarılarımı eklediniz açılım masalının kuyruğuna'da boşu boşuna konuşuyorsunuz,konuşturuyorsunuz .
Amerika dan sesiniz pek gür çıkıyor maşallah, hazmederek,hazmettirerek bu açılım masalını halka kabul ettireceğinizi söylüyorsunuz , galiba bazılarınızın kıçı açıkta kaldı rüya görmektesiniz,sizler önce Türk olmanın onurunu ve gururunu bir hazmedin bakalım,hangi bayrak altında nefes aldığınızı bir içinize sindirin,hazmettireceklermiş ? biz bunu hazmetmiyoruz arkadaş,bizim midemiz sizin kadar geniş değil,kimsenin'de kapı kulu değiliz, gelinde hazmettirin bakalım.
Bu ülkenin daha önemli sorunları var,parasızlıktan çocuklarını okula gönderemeyen Anneler var Babalar var,işsizliğinden utanıp ailesinin yüzüne bakamayan delikanlılar var,kime neyi hazmettiriyorsunuz siz,kışın ortasında elektriği bile olmayan yerlere bir oy uğruna beyaz eşya dağıttınız,balya balya para dağıttınız, ne oldu sel zedelerin durumu,onların bir açılımı yok mu sizin gözünüzde, ülke yangın yerine dönmüş köpekler caddelere çıkmış yakıyor yıkıyor, posta koyuyor nerede kabadayılığınız,yoksa gücünüz sadece depremzede kadınlarla ,Şehit analarına mı yetiyor.
Ben sizlerin hep kendinize müslüman olduğunuzu çok iyi biliyorum'da,beyinleri midesinde çalışanlara anlatabilmektir bunca çaba,sizin gerçek yüzünüzü bilmeden alkışlayan elleredir bu çırpınışımız.
Kürt kardeşleredir bu sözlerim,başınızdaki aşiret reisleridir,köy ağalarıdır ve sahtekar siyasetçilerinizdir sizin kanınızı emen,ekmeğinizi çalan,onlardan kurtulmadığınız sürece yedi cihanda iki yakanız bir araya gelmez bilesiniz,bölgenize akan paralar kimin cebinde sanıyorsunuz,töre masallarıyla,hurafelerle,baskı ve zulümle kapılarına kul etmediler mi sizleri,fakirlikle terbiye etmek onların geleneği değil mi,bu açılım masallarından size bir fayda yok bilesiniz,yine kandırılacaksınız.
Bu ülkede,bu cennet vatanda,bu bayrağın ve ezanın altında,bağrı yanık Şehit analarına laf etme cesareti gösterenler,onların sesini kesme gafletine düşenler,biliniz'ki çatır çatır yanarsınız kendi ateşinizin içinde,bunu böylece bilin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder